Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που δε μασάνε τα λόγια τους και σε κάθε συνέντευξή τους μιλάνε με ειλικρίνεια. Πρόσφατα, η ηθοποιός και μοντέλο παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προτιμήσεις που έχει στους άνδρες.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την προτίμησή της στους μεγαλύτερους άνδρες

Ειδικότερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

εξομολογήθηκε πως πάντοτε της άρεσαν οι μεγαλύτερες άνδρες και με αυτό σχετίζεται και η απουσία του δικού της πατέρα από τη ζωή της. Η ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της, λέγοντας:

«Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα. Ίσως και να έχω daddy issues. Έχοντας απόντα έναν πατέρα, μου αρέσει να νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος εν μέρει έχει χαρακτηριστικά πατρικής φιγούρας, με την έννοια του να είναι ένας άνθρωπος ώριμος, σταθερός, να με στηρίζει, να με προσέχει, να με φροντίζει.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να είμαι με έναν ανώριμο άντρα που θα τον νταντεύω εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν τελικά είναι daddy issues ή στην πραγματικότητα αυτό που περιγράφω είναι ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της.

Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι αναγκάστηκα και εγώ να ωριμάσω πιο γρήγορα. Αυτό όμως δεν υπήρχε μόνο στο κομμάτι των σχέσεων. Ακόμα και οι φίλοι μου, ο κύκλος μου, ήταν πάντα μεγαλύτεροι από μένα, κάτι που με έκανε να βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Επέστρεψε στο γυμναστήριο η Δέσποινα Βανδή: «Δύο μήνες ήμουν με πατάτα τηγανιτή και ρακή»

 Ήβη Αδάμου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της – Φωτογραφία

 Σάσα Σταμάτη: Κατάθεση ψυχής για τον πατέρα της – «Στο κέντρο αποκατάστασης ήταν σαν να τον είχαν στα σκουπίδια»

Keywords
Τυχαία Θέματα