Ανθή Βούλγαρη για την κακοκαιρία στον Βόλο: «Μπροστά σε αυτή τη φυσική καταστροφή στέκω αδύναμη»

Η Ανθή Βούλγαρη έχει καταγωγή από το Πήλιο, όπου πέρασε τα παιδικά χρόνια της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα MEGA» παρακολουθεί από το πρωί την κακοκαιρία Daniel που έχει χτυπήσει την πατρίδα της με το άγχος και την αγωνία της να μην έχουν τέλος.

Η Μαγνησία μετράει ήδη δύο νεκρούς, καθώς δύο κτηνοτρόφοι έχασαν ξαφνικά και άδικα τη ζωή τους νωρίτερα μέσα στην ημέρα από την κακοκαιρία. Η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικούς της ανθρώπους στο Πήλιο, ενώ βλέπει και τις απίστευτες εικόνες με τις πλημμύρες,

που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η δημοσιογράφος έχει στενοχωρηθεί πολύ από την κατάσταση που επικρατεί και θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ανθή Βούλγαρη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της.

Η Ανθή Βούλγαρη για την κακοκαιρία στον Βόλο

«Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Στον Βόλο και στο Πήλιο. Μπροστά σε αυτή τη φυσική καταστροφή στέκω μικρή και αδύναμη. Μόνο προσευχές ψελλίζω από το πρωί», σημείωσε η Ανθή Βούλγαρη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρα Ζαχαρέα: Πότε επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο

 Λάζαρος Βασιλείου: «Ήταν προσωπική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα