Κώστας Νικούλι: «Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα, γιατί να μην παντρευτούμε;»

Ο Κώστος Νικούλι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία». Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Μαούτσου.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και 3,5 χρόνια, συγκατοικούν και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητα. Ο Κώστας Νικούλι

και η Κατερίνα Μαούτσου δεν έκρυψαν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα, ωστόσο διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Ο Κώστας Νικούλι για τη σχέση με την Κατερίνα Μαούτσου

Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ μίλησε για τη γνωριμία τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τη σύντροφό του αλλά και τη συγκατοίκηση.

«Με την Κατερίνα είμαστε μαζί περίπου 3,5 χρόνια, κλείνουμε 4 σε λίγο καιρό. Είμαστε μαζί από την πρώτη καραντίνα, από το 2019. Έχω στο μυαλό μου τον γάμο. Δεν είμαι από αυτούς που το απορρίπτουν, γιατί να μην γίνει; Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σχέση μου.

Νιώθω ότι ο γάμος δεν είναι για εμένα, είναι για τους υπόλοιπους που θα έρθουν και θα χαρούν και το εκτιμώ φυσικά. Εγώ προσπαθώ να κρατάω όσα κάνουν χαρούμενους εμάς», είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι.

Σχετικά με την απόφαση να συγκατοικήσουν, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Στη συγκατοίκηση είμαι καλός. Προσπαθώ. Είναι κάτι που κερδίζετε μέρα με τη μέρα και χρόνο με τον χρόνο. Η κοπέλα μου δεν μου κάνει παράπονα. Το γεγονός ότι κάνουμε την ίδια δουλειά εμένα με βοηθάει, μιλάμε στην ίδια βάση και καταλαβαινόμαστε. Προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Δεν είχα φόβο για τη συγκατοίκηση. Είχα ένα άγχος γιατί δεν ήμουν μόνος μου σε αυτό το σπίτι, όμως εμείς χτίζαμε μια επικοινωνία ακόμα και για τις δουλειές του σπιτιού. Από τη στιγμή που ζεις με τον άλλον τον μαθαίνεις καλύτερα, μπαίνεις μέσα στην καθημερινότητά του. Εμάς η συγκατοίκηση προέκυψε. Η Κατερίνα είχε προτείνει να συγκατοικήσουμε και πολύ γρήγορα βρήκαμε το σπίτι μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρα Ζαχαρέα: Πότε επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο

 Λάζαρος Βασιλείου: «Ήταν προσωπική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα