Δήμητρα Παπαδοπούλου: Το απίστευτο τρολάρισμα για τις νέες ταυτότητες

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τις περιβόητες καινούργιες ταυτότητες και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αναστατωθεί και φοβούνται ότι πάνω σε αυτές θα υπάρχει τσιπάκι που θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα τους.

Και ενώ το θέμα έχει πάρει μεγάλη διάσταση και όλο και περισσότεροι σπεύδουν στο αστυνομικό τμήμα για να ανανεώσουν την ταυτότητά τους, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να διακωμωδήσει την κατάσταση που

επικρατεί στη χώρα μας.

Γνωστή για το χιούμορ και την εξυπνάδα της η ταλαντούχα ηθοποιός θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς φίλους της πώς ήταν η παλιά φωτογραφία στην ταυτότητά της και πώς θα είναι η νέα.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χρησιμοποίησε την ίδια φωτογραφία στο παράδειγμά της, ωστόσο στη νέα ταυτότητα το στιγμιότυπο έχει υποστεί επεξεργασία με αποτέλεσμα η ηθοποιός να θυμίζει μία άλλη γυναίκα.

«Με παλιά και νέα ταυτότητα», έγραψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στην ανάρτησή της και δέχτηκε τα σχόλια των followers της, μεταξύ των οποίων και ο Λάκη Λαζόπουλος. Ο ίδιος εστίασε την ομορφιά της ψυχής της ηθοποιού, σημειώνοντας:

«Εφόσον το βλέμμα κρύβει το ίδιο χιούμορ, μην το ψάχνεις Δημητρούλα μου!!! Είναι καλό το ξύλο ρε παιδί μου, βάλε ότι τραπεζομάντηλο θες!».

Διαβάστε ακόμα:

Τζώνυ Θεοδωρίδης για Νίκο Φώσκολο: «Ήταν ιδιόρρυθμος άνθρωπος, είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον»

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Βγήκα στη σύνταξη πριν μερικούς μήνες»

Φαίη: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της -Ο τίτλος, η νέα ώρα και η ομάδα της

Keywords
Τυχαία Θέματα