Ιωάννα Τούνη: Έτσι είναι το σώμα της με και χωρίς photoshop έξι μήνες μετά τη γέννα

Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς Influencers, μιας και ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπερνάει τους 1.000.000 followers. Η επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση μαζί τους και τροφοδοτεί το προφίλ της με υλικό σε καθημερινή βάση.

Τον τελευταίο έναν χρόνο η ζωή της Ιωάννας Τούνη άλλαξε ριζικά, αφού έμεινε έγκυος στο παιδί τους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο τον έφερε στον κόσμο. Ο μικρός είναι πλέον έξι μηνών και αποτελεί την πηγή ευτυχίας του ζευγαριού.

Η

καθημερινότητα της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει ριζικά τους τελευταίους μήνες, καθώς ο γιος της είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.  Η ίδια είναι πολύ δραστήρια μητέρα, που δεν αποχωρίζεται στιγμή το παιδί της, με τους δυο τους να πηγαίνουν μαζί ακόμα και στο γυμναστήριο.

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το σώμα της με και χωρίς photoshop

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της. Η επιχειρηματίας μας δείχνει πώς φαίνεται το σώμα της στις λήψεις για το Instagram με τη χρήση photoshop και πώς στις κανονικές φωτογραφίες που δεν τις έχει επεξεργαστεί.

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει την πραγματική εικόνα του σώματός της έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Social media is #FAKE! Μην σκάτε συμπεθέρες και μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με καμία! Ούτε η @j.touni μοιάζει με την @j.touni. Σας αγαπώ πολύ! Να σας αγαπάτε και εσείς», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα