Αντίνοος Αλμπάνης: Ξεσπά για τη φωτογραφία του με εσώρουχο που «κατέβηκε» από το Instagram -«Η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου»

Μια νέα ανάρτηση έκανε το πρωί της Πέμπτης (16/02) ο Αντίνοος Αλμπάνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» του Frank McGuinness στο Σύγχρονο θέατρο, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με ένα λευκό εσώρουχο, η οποία σε λίγες ώρες «κατέβηκε» από το προφίλ του, προφανώς

μετά από «αναφορά» που έκαναν χρήστες της πλατφόρμας.

Μετά από αυτό που συνέβη, ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε τη φωτογραφία σε story και φανερά ενοχλημένος έγραψε: «Και φυσικά οι “ουρσουλίνες” του instagram κατέβασαν αυτό το post γιατί μην ξεχνάμε, η Ελλάδα είναι το Ιράν της Μεσογείου! Όλοι μπούργκα».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τις φωτογραφίες που επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αναφέρει: «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω.

Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω. Έχω περάσει πολλά χρόνια της ζωής μου πολύ συνεσταλμένος, πολύ ντροπαλός, πολύ κουμπωμένος. Τα έχω αποβάλει όλα αυτά».

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Πλαϊνης: Η απώλεια της αδερφής του και πώς την διαχειρίστηκε -«Προσπαθώ να αντεπεξέλθω»

Ελένη Μενεγάκη: Χόρεψε τσιφτετέλι στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου μπροστά στις σούβλες

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η αποκάλυψη για τα σχόλια που δεχόταν για την εκκεντρική του εμφάνιση -«Στην αρχή στενοχωριόμουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα