Αντώνης Ρέμος: Η κόρη του στη συναυλία που πραγματοποίησε -Η τρυφερή αφιέρωση που της έκανε

Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 3/7 μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Πέτρας, όπου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μπροστά σε χιλιάδες ανρθώπους.

Μάλιστα, ανάμεσα στο πλήθος βρέθηκε και η κόρη του, Ελένη, η οποία καμάρωσε τον μπαμπά της. Ο τραγουδιστής είχε ιδιαίτερο άγχος λόγω αυτού του γεγονότος, ενώ δε δίστασε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στην πριγκίπισσά του κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

«Σήμερα, έχω και ένα άγχος παραπάνω γιατί είναι και η Ελενίτσα μου

εδώ κοντά μου, και όταν είναι η κόρη μου… Κάπου είναι η κόρη μου. Ελενίτσα μου, όπου κι αν είσαι, σ’ αγαπώ πολύ. Πάντα να σε χαιρόμαστε και να είσαι ευτυχισμένη», είπε για την κόρη του ο Αντώνης Ρέμος την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Μετά το τέλος της συναυλίας του, ο Αντώνης Ρέμος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί και τόνισε πως «πάντα όταν έρχεται η Ελένη στις συναυλίες μου υπάρχει ένα άγχος. Νιώθω μια φόρτιση… Νιώθω σαν να είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο κάθε φορά που έρχεται η Ελένη. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχει έρθει και έχει δει τις συναυλίες μου».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα