Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Ο γάμος τέλειωσε μια μέρα, η οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα»

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή της και στο νέο κεφάλαιο που άνοιξε μετά το διαζύγιο.

«Πολλά πράγματα όταν συμβαίνουν στη ζωή μας, θέλει ένα χρόνο να προσαρμοστείς, να επιλέξεις το πού θες να πας. Εγώ δεν είμαι ούτε άνθρωπος που αφήνω τις καταστάσεις να με πηγαίνουν,

ούτε κάτι τέτοιο επιθυμώ για τον εαυτό μου. Θέλει στη συνέχεια να ξέρεις πώς θέλεις να προχωρήσεις και αυτό εξαρτάται από σένα, πώς θα χαράξεις τον δρόμο σου. Η επόμενη ημέρα με το διαζύγιο διαμορφώνεται από εσένα, πώς θέλεις να πορευτείς, τι βάζεις προτεραιότητα στη ζωή σου γιατί θέτεις νέα πράγματα ως προτεραιότητα», εξήγησε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Εγώ έκανα εργασιοθεραπεία, νομίζω είναι ξεκάθαρο και σαφές. Μετά λες έβαλα πολλά φορτία στους ώμους μου και συνέχισα να τα κουβαλάω από κεκτημένη ταχύτητα. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται πια και ότι δεν το έχεις και ανάγκη πια. Και λες θέλω λίγη ξεγνοιασιά, λίγη ανεμελιά. Η ανεμελιά μου έλειψε πάρα πολύ και γι’ αυτό είναι κάτι το οποίο επιζητώ τώρα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια είπε: «Οικογένεια είναι το δέσιμο που είναι για πάντα και βασίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και στην εκτίμηση, είναι η αρχή και το τέλος. Είναι ένα δέσιμο που δεν αλλάζει ποτέ. Απλά μια μέρα ένα γάμος τελείωσε και μια οικογένεια συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Παππά: «Μου κάνουν προτάσεις γάμου στα social media» – Η αντίδραση του συντρόφου της

 Κολωνός: Το μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στον 53χρονο μετά την καταγγελία

 Λένα Δροσάκη: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα