Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση για το «Survivor All Star» και η αποκάλυψη για τον νικητή

Ο Άρης Σοϊλέδης συμμετείχε στον περσινό κύκλο του «Survivor» και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, διεκδικώντας το έπαθλο μαζί με τον Στάθη Σχίζα. Τελικά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση, έχοντας διανύσει μια μεγάλη πορεία στο παιχνίδι.

Μπορεί φέτος να μην βρέθηκε στον All Star κύκλο, όμως παρακολουθούσε το παιχνίδι από τον καναπέ του σπιτιού του και συνεπώς έχει άποψη για ό,τι συνέβη. Με αφορμή τον χθεσινό ημιτελικό του «Survivor All Star», ο Άρης Σοϊλέδης θυμήθηκε τα συναισθήματα

που είχε μία τέτοια ημέρα πέρυσι.

Ο ίδιος έχει βρεθεί στη θέση που βρίσκονται σήμερα ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, καταλαβαίνει την αγωνία και την ανυπομονησία τους για να ολοκληρωθεί αυτό το δύσκολο και μεγάλο ταξίδι. Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, έκανε δύο σχετικές αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram, αποκαλύπτοντας, μάλιστα και ποιον θέλει να δει νικητή.

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει ποιον θέλει νικητή του «Survivor All Star»

Αρχικά, ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε: «Τα συναισθήματα πολλά. Σας νιώθω απόλυτα παιδιά. Ας κερδίσει ο καλύτερος». Μετά από αυτή τη δημοσίευση ο ίδιος έλαβε μηνύματα για τον παίκτη που υποστηρίζει, με εκείνον να δηλώνει πως θέλει να δει νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

«Και επειδή με ρωτάτε ποιον στηρίζω και ποιος θέλω να κερδίσει, για τα δικά μου μάτια, που κοιτούν το αγωνιστικό, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Ορέστης Χαλκιάς: «Δεν με δυσκόλεψε ο ρόλος στο “Maestro”, ένιωθα μια έξτρα ευθύνη»

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Στη Μύκονο για τα γενέθλια του Μάνου Γαβρά – Φωτογραφίες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε τις διακοπές της στην Πάρο! Οι φωτογραφίες με το μπικίνι

Keywords
Τυχαία Θέματα