Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρία Αντωνά: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει»

Με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση με την εκπομπή «I Love ΣΟΥΚΟΥ» στον ANT1, η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, τους συνεργάτες της, τη Μαρία Αντωνά, το «Shopping Star» και το «YFSF».

Όσα δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα του Mega

«Είμαστε μια πολύ ωραία ομάδα.

Κάποιοι άνθρωποι είναι γνώριμοι, όπως ο Μακαλιάς, ο Καρβέλας… Ευελπιστούμε για το καλύτερο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για τη Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια απάντησε: «Μιλήσαμε με τη Μαρία. Είπε ότι περίμενε να με ακολουθήσει στον ANT1 και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα ότι νιώθω δικαιωμένη γιατί δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και όλοι να έχουμε δουλειά αυτή τη σεζόν».

Για το «Shopping Star» ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε, απλά θεωρούσα ότι στη δεδομένη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω αυτό το πρότζεκτ. Από τα άτομα που ακούστηκαν, η Ηλιάνα ήταν η πιο σωστή επιλογή».

Όσο για το «YFSF», που ακούγεται έντονα ότι θα το παρουσιάσει, η παρουσιάστρια δήλωσε πως «θα δείξει, περιμένουμε. Να μπούμε σε μια ροή, σε έναν ρυθμό, έχουμε καιρό… Αν προκύψει, θα δούμε…».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» -«Έπαθα κορονοϊό -Ο Κασσελάκης φταίει!»

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον τσακωμό με την Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο

Ειρήνη Κολιδά για Αγγελόπουλο-Βαμβακούση: «Με το καλό και το μωράκι τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα