Μπο: «Συμφωνώ που η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο “ντροπή της Κύπρου”»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» έκανε σήμερα το πρωί (19/02) ο Μπο.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ράπερ σχολίασε το αποψινό trailer του «Survivor All Star», λέγοντας πως συμφωνεί με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μετά την άφιξή της της στον Άγιο Δομίνικο αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο «ντροπή της Κύπρου», με αφορμή φλερτ του με την Καρολίνα

Καλύβα.

«Το είδα το trailer του “Survivor”. Κανένα σχόλιο, δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον.

Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος, από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ και με τον Μαρτίκα, συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον είπε “ντροπή της Κύπρου”.

Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και “πω πω τι έπαθα”. Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς, εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις», είπε ο Μπο στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open.

Στο trailer που έδωσε χτες στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ για το αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης, βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερία και τον Μάριο Πρίαμο να έρχονται σε σύγκρουση.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο η τραγουδίστρια του φωνάζει ενοχλημένη: «Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος, Μάριε, ναι».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η αντίδραση της συζύγου του μετά το φιλί του με τη Λίτσα Γιαγκούση στο J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα