Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η καθημερινότητά μου χωρίς εκείνον»

Η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα (1/9), ένας από τις συνεργάτες της παρουσιάστριας έχει τα γενέθλιά του και η ίδια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια του Άρη Καβατζίκη

Ο λόγος για τον Άρη Καβατζίκη! Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο προφίλ της κάποια κοινά

τους στιγμιότυπα και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα άκρως τρυφερό κείμενο, μέσω του οποίου ευχήθηκε στον καλό της φίλο για τα γενέθλιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

«Όταν γιορτάζουν εκείνοι που αγαπάς, γιορτάζεις κι εσύ μαζί !

Γενέθλια του Αρούλη μου. Του πολύτιμου Αρούλη μου που με μαθαίνει, με εξελίσσει, με στηρίζει, με καθοδηγεί και με κάνει μόνο να χαμογελάω. Γενέθλια για τον εθνικό μας “γάπη” που πριν 4 χρόνια είπε το “ναι” στην εκπομπή και τελικά είπα εγώ το “ναι” στην ζωή του κι από τότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η καθημερινότητα μου χωρίς εκείνον. Χωρίς τα άγχη, τις φοβίες, τις γκρίνιες, τα γέλια, τις μιμήσεις, τις συμβουλές,  τις γνώσεις του.

Χωρίς τα μηνύματα “Δανάη τι ώρα είναι αυτή που έκανες στορι χθες βράδυ. Τι ντροπή είναι αυτή; Ποιος καθόταν δίπλα σου;» Έχουμε ζήσει τόσες αλλαγές, τόσα συναισθήματα, τόσες εντάσεις και χαρές αυτά τα 4 χρόνια μαζί που θα μας δένουν μια ζωή… Γάπη μου, να σε χαίρομαι. Να είσαι δυνατός, γερός, ανοιχτή αγκαλιά για όλους, να είσαι θαρραλέος, να γεύεσαι κάθε μέρα της ζωής σου, να ακτινοβολείς χαρά και φως πάντα και να θυμάσαι ότι όποιος σε έχει στην ζωή του είναι τυχερός!

Σε αγαπώ & σε ευχαριστώ πάντα και για πάντα!».

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι. Επιλογή μου»

Χρήστος Φερεντίνος: Το backstage βίντεο από τον «Μονομάχο»

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οι ξεχωριστές ευχές στην κόρη τους μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα