Μάρκελλος Νύκτας: «Οι γυναίκες φοράνε παντελόνια – Είναι δυνατόν να μην έχουν μια φούστα;»

O Μάρκελλος Νύκτας εκφράζει πάντα ανοιχτά τις απόψεις του και κάθε φορά που θέλει να πει κάτι, το κάνει χωρίς δισταγμό και δεύτερες σκέψεις.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιλεντή και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους και το γεγονός ότι δεν δέχονται στήριξη από την κοινωνία, ενώ παράλληλα ξέσπασε για τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο φύλων.

Όσα δήλωσε ο Μάρκελλος Νύκτας στην κάμερα της καλοκαιρινής εκπομπής του Open

«Ακόμα λένε: “Δεν μας νοιάζει τι κάνουν

στο κρεβάτι, αρκεί να μην ενοχλούν”. Λένε κάτι τέτοια γραφικά. “Δεν χρειάζεται”, “δεν μας αφορά”. Τι δεν σας αφορά; Πρέπει να γίνει καλύτερος ο κόσμος. Και αυτούς τους ανθρώπους να τους δεχτούν γιατί είναι ένα μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας», ανέφερε ο Μάρκελλος Νύκτας σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Ενώ ξέσπασε για τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο φύλων: «Είναι σκληρός χώρος εδώ… δεν θέλουν πολλά και τέτοια… Εδώ φοράνε όλοι οι άνδρες μια βερμούδα με μια τρίχα να κρέμεται από κάτω και οι γυναίκες δεν φοράνε φούστες, φοράνε παντελόνια. Είναι δυνατόν μια γυναίκα να μην έχει μια φούστα;».

Διαβάστε επίσης:

50 Cent: Σοκ! Πέταξε με δύναμη το μικρόφωνο σε συναυλία και τραυμάτισε σοβαρά θαυμάστρια

Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η επέτειο γάμου με τον Μάνο Νιφλή

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το on air παράπονό της

Keywords
Τυχαία Θέματα