Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Οι ξεχωριστές ευχές στην κόρη τους μετά τον χωρισμό

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πριν από λίγο καιρό πως η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια την είδηση του χωρισμού, κρατώντας έτσι την προσωπική ζωή τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Σήμερα, πρώτη Σεπτεμβρίου, είναι η γιορτή των Αγίων Σαράντα Παρθένων και ασκητριών και, μεταξύ των προσώπων που γιορτάζουν βρίσκεται και η κόρη της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, Θάλεια. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο γυμναστής θέλησαν να της ευχηθούν δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Ανεξάρτητα

από το τι συμβαίνει με τη σχέση τους, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τη μοναχοκόρη τους. Η Θάλεια αποτελεί αδυναμία τους και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο στο μεγάλωμά της. Η μικρή δεσποινίς Χατζηαντωνά τον περασμένο Απρίλιο συμπλήρωσε επτά χρόνια ζωής.

Η Ζέτα Ζούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς εύχονται στην κόρη τους για τη γιορτή της

«Η γιορτή σου είναι την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, που σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας νέας εποχής. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού εσύ Θάλειά μου, είσαι και θα είσαι πάντοτε η αρχή της εποχής μου σαν μητέρα. Σ’ αγαπώ όσο το απέραντο σύμπαν! Να γελάς ψυχή μου, να γελάς και να είσαι ευτυχισμένη», έγραψε η Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της.

«Αγάπη μου Θάλεια μου, εύχομαι από την καρδιά μου να είσαι χαρούμενη , τυχερή , υγιής , ευλογημένη και να αγαπάς ότι για εσένα έχει αξία!!! Χρόνια πολλά και καλά», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η επέτειο γάμου με τον Μάνο Νιφλή

 Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το on air παράπονό της

 Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα