Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει αν κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Πολλοί φαίνεται πως είναι τελικά εκείνοι που νομίζουν ότι η Δανάη Μπάρκα κατεβαίνει υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη σημερινή της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μιας βόλτα που έκανε στο Περιστέρι όπου την σταματούσε κόσμος στον δρόμο και την ρωτούσε αν έχει ξεκινήσει

προεκλογική εκστρατεία, η Δανάη Μπάρκα τόνισε on air πως δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και είναι κάτι που δεν την αφορά.

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της

«Πήγα το Σάββατο στο Περιστέρι και ξαφνικά έρχεται ένας κύριος και μου λέει “γεια σας, συγχαρητήρια”, λέω για την εκπομπή “ευχαριστούμε πολύ”. Λέει “έχει ξεκινήσει η εκστρατεία;” λέω “ποια εκστρατεία;” , “για τις εκλογές”… “Μάθαμε ότι κατεβαίνετε στις εκλογές”, συνέχισε.

Μετά ήρθε άλλο ένα παιδάκι κι άλλο ένα παιδάκι, 4 άνθρωποι ήρθαν να με συγχαρούν το Σάββατο για τις δημοτικές εκλογές. Να πω λοιπόν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμένα να με δείτε σε εκλογές, ούτε 15μελούς. Δεν ξέρω ως τι έσκασε η φήμη αυτή. Δεν θα με δείτε σε καμία τέτοιου είδους θέση. Τουλάχιστον για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Δεν έχω καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλίας Μπόγδανος: Αποκαλύπτει για πρώτη φοά τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι στο «Survivor All Star»

Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτός ο γνωστός ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω

Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Ελένη Βουλγαράκη -«Έχει κάνει μια σωστή επιλογή»

Keywords
Τυχαία Θέματα