Η brow expert της Victoria Bekcham σας αποκαλύπτει το μυστικό για να έχετε πάντα τέλεια φρύδια!

Η Anastasia Soare γνωστή και ως Anastasia Beverly Hills είναι η διασημότερη brow expert ever. Εκείνη που επιμελείται τα φρύδια των celebrities μεταξύ των οποίων είναι και η Victoria Beckham η οποία έχει δηλώσει πως κάθε φορά που ταξιδεύει στην Αμερική κλείνει ραντεβού μαζί της ώστε να της τα περιποιηθεί.

Είναι η μοναδική

που μπορεί να της χαρίσει το σχήμα που της ταιριάζει και το μόνο που έχει να κάνει στη συνέχεια είναι να τα “καθαρίζει” όποτε χρειάζεται μέχρι την επόμενη συνάντησή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) στις 28 Δεκ, 2019 στις 8:11 πμ PST

Η Anastasia πριν από 20 περίπου χρόνια δημιούργησε μια σειρά για τα φρύδια που έμελλε να γίνει θρυλική. Ήταν η χρονική περίοδος που όλες οι γυναίκες είχαν βγάλει τα φρύδια τους (πολύ) αφήνοντας μια λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια.

Η ίδια απ’ ότι φαίνεται είχε προβλέψει πως η συγκεκριμένη τάση δεν θα κρατούσε για πολύ ακόμη ενώ ως expert γνώρισε πως κάτι τέτοιο δεν ταίριαζε σε όλα τα πρόσωπο και μάτια.

Και τελικά τα προϊόντα της σειράς βρέθηκαν στο νεσεσέρ όλων μας μιας και τα φαρδιά και καλοσχηματισμένα φρύδια έγιναν και παραμένουν το μεγαλύτερο trend. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) στις 30 Μάρ, 2020 στις 5:53 μμ PDT

Και τώρα, σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, έρχεται να αποκαλύψει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλες με τα φρύδια μας και μας παρακαλεί να το σταματήσουμε αμέσως τώρα.

“Το σημαντικότερο λάθος είναι η αποτρίχωση των φρυδιών στο σημείο που ξεκινά η γέφυρα της μύτης. Εκεί δηλαδή που ξεκινά η γραμμή των φρυδιών. Όταν αφαιρείτε πολλές μικρές τρίχες από το συγκεκριμένο σημείο η μύτη σας δείχνει μεγαλύτερη και η απόσταση ανάμεσα στα μάτια μεγαλύτερη” λέει η brow expert.

Ουσιαστικά βγάζοντας τα φρύδια στο συγκεκριμένο σημείο χαλάτε την ισορροπία. Τα φρύδια σας πρέπει να κολακεύουν το σχήμα του προσώπου σας και αυτό πρέπει να το έχετε όλες στο μυαλό σας κάθε φορά που παίρνετε το τσιμπιδάκι στα χέρια σας.

Εμείς με τη σειρά μας σας προτείνουμε να μην τα πειράζετε μόνες σας. Αφεθείτε στα χέρια της ειδικού.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Οι μάσκες προσώπου, σώματος και μαλλιών των αγαπημένων μας celebrities, Berry, Lively και Alba!

Εξαφανίζει η οδοντόκρεμα τα σπυράκια; Οι ειδικοί απαντούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα