Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Πριν από λίγους μήνες, το μοντέλο επανασυνδέθηκε με τον σύντροφό της και εκ τότε είναι μαζί και ευτυχισμένοι! Μετά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους, οι δυο τους είναι αχώριστοι και, μάλιστα, αυτή την περίοδο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Αιγαίο.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Το μοντέλο

βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της, ο οποίος της χάρισε μια τεράστια ανθοδέσμη με μπλε και κόκκινα τριαντάφυλλα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες αγκαλιά με τα λουλούδια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της

Ωστόσο, οι αναρτήσεις δεν σταμάτησαν εδώ. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε και μια τρίτη φωτογραφία, που σίγουρα αποτελεί μία από τις πιο αγαπησιάρικες που έχει στο προφίλ της. Το μοντέλο ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, ενώ είναι ξαπλωμένοι στην ξαπλώστρα, και είναι full in love!

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, αφού εκείνος έχει επιλέξει να μην έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα, ενώ, παράλληλα, δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπό του.

«#birthdaygirl #33 July 13. Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς! Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου είσαι εσύ! Δεν θέλω τίποτα περισσότερο ! Υγεία να έχουμε όλοι», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Πιλίδης: Σοκ για τον αθλητή – Έσπασε τον θώρακά του

 Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Φωτογραφία

 Σάκης Κατσούλης: «Λύνει» τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο μετά το άδειασμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα