Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι επειδή…»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου τα τελευταία χρόνια έχει μπει έντονα στις ζωές μας, με αφορμή την εταιρεία με τα προϊόντα ομορφιάς που έχει ιδρύσει.

Η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τη σχέση της με τους γονείς της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην επιτυχημένη επαγγελματική της διαδρομή.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τη σχέση της με τους γονείς της

«Οι γονείς μου είναι γιατροί και

μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό. Οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός. Μάλιστα με έδιωξαν από το σπίτι επειδή πέρασα στο Χημικό Αθηνών.

Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου από το Ναύπλιο. Έπρεπε τη Χημεία να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών, για να τους αποδείξω την αξία μου. Να την κάνω δική μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι πολύ ψώνιο στη δουλειά μου. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω», τόνισε σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Ο λόγος που δεν χαιρέτησε τον Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο

Σοφία Παθέκα: Σοκάρει μιλώντας για τον σοβαρό τραυματισμό της -«Έμεινα τρεις μήνες κατάκοιτη»

Λένα Μαντά: Παντρεύτηκε η κόρη της, Μαρία -(Φωτογραφίες-Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα