Λάζαρος Βασιλείου: «Ήταν προσωπική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ»

Η αλήθεια είναι πως ο Λάζαρος Βασιλείου κάνει πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση. Για να πει «ναι» σε μια τηλεοπτική δουλειά θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για το σενάριο και πως θα βγάλει εις πέρας τον ρόλο που θα πρέπει να υποδηθεί.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς», ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη

στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την επιλογή του να αποστασιοποιηθεί για λίγο καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και την μετάβαση από το δράμα στην κωμωδία.

Όσα είπε ο Λάζαρος Βασιλείου στη συνέντευξη που παραχώρησε

Έχεις κάνει πολύ επιλεγμένες δουλειές στην τηλεόραση. Ποιος είναι ο λόγος;

Έπειτα από δύο καθημερινές σειρές που έλαβα μέρος, τα «Δίδυμα φεγγάρια» και το «Τατουάζ» δεν ήθελα να ταυτιστώ με τον χαρακτήρα του ωραίου κακού που συνέχιζαν να μου προτείνουν σε οποιαδήποτε επαγγελματική πρόταση δεχόμουν. Έτσι επέλεξα συνειδητά να κάνω ένα στοπ, γιατί διψούσα να κάνω κωμωδία.

Ήταν εύκολη αυτή η μετάβαση;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη, γιατί, καταρχήν, δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες προτάσεις.

Πως διαχειρίστηκες το διάστημα που έμεινες εκτός;

Δεν με πείραζε, γιατί ήταν προσωπική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ. Έπειτα άρχισε να μου λείπει πολύ. Δεν είχα οικονομικό πρόβλημα γιατί είχα επενδύσει ήδη σε μια μικρή επιχείρηση, αισθανόμουν όμως ότι δεν ήμουν δημιουργικός, ότι δεν έκανα κάτι που ουσιαστικά μου άρεσε.

Έχεις κάνει άλλες δουλειές προκειμένου να ανταποκριθείς στις οικονομικές καθημερινές υποχρεώσεις κατά τα πρώτα σου βήματα στο θέατρο;

Ναι. Έχω δουλέψει ως μπάρμαν, στην υποδοχή νυχτερινών χώρω, σε κρεπερί αλλά και σε μια εταιρεία πωλήσεων όπου άντεξα μόνο τρεις μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα