Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της έγινε τεσσάρων μηνών -Η τρυφερή ανάρτηση!

Η Ιωάννα Μαλέσκου είδε τον τελευταίο χρόνο τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο! Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα στο 2023 έγινε μανούλα για πρώτη φορά, αφού έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι. Λίγο πριν την γέννηση της μικρής, μάλιστα, η ίδια παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύντροφό της, Κωσταντίνο Δανιά!

Όλους αυτούς τους μήνες, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αφού έχει περισσότερο χρόνο να ασχοληθεί λόγω του ότι βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, έχοντας αφοσιωθεί στην ανατροφή

της πριγκίπισσάς της.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πως η κορούλα της συμπλήρωσε 4 μήνες ζωής, γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα αφού τρελαίνεται να την βλέπει μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την κόρη της

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει και με την μικρή της.

«Λίγη Σαντορίνη ακόμη. Να βλέπεις τον Ήλιο να δύει, ενώ κρατάς τον δικό σου ήλιο αγκαλιά. Αξία ανεκτίμητη! 4 μήνες μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα