Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα είπε μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης με την Ιωάννα Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, γεγονός που αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρωί του Σαββάτου 10/12, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και έκανε μια αποκάλυψη για τον γάμο τους. «Δεν σου είπαμε και τύπου ευχές ρε παιδί μου. Δεν πρέπει να

πούμε στο Δημήτρη ευχές; Να ζήσουν. Εγώ το λέω γιατί το διάβασα στα blogs», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: «Σίσσυ λες ψέματα, σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει παντρεύτηκα. Παιδιά κι εγώ δεν το ήξερα. Με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση που κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης μου λέει “άντε παιδιά να ζήσετε”. Τι να ζήσουμε ρε παιδιά;».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος, ο ίδιος απάντησε θετικά: «Μπορεί να είναι καλοκαιρινός ο γάμος, οπότε μπορείς να βάλεις το μαγιό σου. Το παιδάκι μου θέλει και το όνομα του. Εννοείται θα ραφτείτε. Να με δώσετε γι’ άλλη μια φορά».

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Βίσση: Έκανε πάρτι για τη γιορτή της στον Διονύση Σχοινά – Καλεσμένος ο James Franco

 Meghan Markle – Πρίγκιπας Χάρι: Οι τρυφερές φωτογραφίες τους που δεν έχουμε ξαναδεί

 Μαριέττα Χρουσαλά: «Το Madwalk ήρθε τη στιγμή που ήθελα να επιστρέψω δυναμικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα