Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση Άλεξ: «Μετά εγώ ήμουν η φαντασιόπληκτη»

Με την πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι, 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του, ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Ένας νέος κύκλος ερευνών έχει ανοίξει, καθώς καινούργια στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια. Η δημοσιογράφος προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, ώστε να βρεθεί η σορός του αδικοχαμένου Άλεξ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έφτασε μια πληροφορία που σόκαρε στην Αγγελική Νικολούλη,

καθώς κάποιος αποκάλυπτε το σημείο που έχει θαφτεί ο Άλεξ, ένα μέρος, μάλιστα, που έχει δειχτεί και από άλλον μάρτυρα στο παρελθόν. Η δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα του «Φως στο Τούνελ» κατά των αρχών.

«Να πούμε επιτέλους ότι κάτι κάναμε γι’ αυτό το παιδί! Ότι κάτι κάναμε σαν κοινωνία, σαν πολίτες, σαν γονείς, σαν Αρχές γι’ αυτό το παιδί, μετά από 16 χρόνια. Μπορεί να μην δείξει τίποτα η έρευνα, και τι έγινε; Ας το κάνουμε και μετά ας πούμε ότι δεν βρήκαμε κάτι. Αν τα είχαμε κάνει νωρίτερα, τώρα θα είχαμε πλήρη εικόνα. Αλλά κανείς δεν συντονίστηκε. Δεν πίστεψαν ότι στη Βέροια γίνεται άγριο bullying, δεν πίστεψαν ότι έχει γίνει αυτό», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

Και συνέχισε: «Εγώ ήμουν η φαντασιόπληκτη που τα έβγαζε τότε… Παιδιά; Πού τα βρήκε έλεγαν… Από το μυαλό της τα έβγαλε… Και να τι αποκαλύφθηκε… Αν τα παιδιά είχαν φύγει από αυτό το άρρωστο περιβάλλον που ζούσαν θα είχε ξεκαθαρίσει και η εικόνα. Κάντε τώρα αυτό που δεν κάνατε τότε και ας πάει στράφι, ας μην είναι η έρευνα σωστή. Θέλει εισαγγελέα εδώ. Ας δούμε ότι κάτι γίνεται… Είχες μάρτυρα που σου έλεγε ότι εδώ έπεσε τσιμέντο, δεν τον πήρες να πάτε να στο δείξει. Έτσι μένουν κενές οι υποθέσεις…».

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Κορομηλά για «Κιβωτό»: «Πήγαινα σε καθημερινή βάση και φρόντιζα τα βρέφη»

 Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών της

 Εύα Καϊλή: Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της

Keywords
Τυχαία Θέματα