Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Ευρυδίκη, μην τρελαθούμε»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μέσα στην εβδομάδα εξαιτίας της κόντρας που δημιουργήθηκε μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η πρώην παίκτρια του Survivor δεν παρευρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου», στην οποία είχε συμφωνήσει να είναι γιατί, όπως υποστήριξε, δεν διαφήμισαν στα social media την εμφάνισή της. Η Αφροδίτη Γραμμέλη

έκρινε τη στάση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, με εκείνη να περνά στην αντεπίθεση και να της απαντά.

Το πρωί του Σαββάτου 10/12, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσίασε τις δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη μετά απ’ όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Η λέξη που ενόχλησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η «υποκουλτούρα» και η δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή της.

«Ότι έγραψα ισχύει και δεν παίρνω ούτε μία λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Παιδιά, μην τρελαθούμε! Εγώ κάνω και κριτική, αλλά κάνω και την αυτοκριτική μου και με κάποια πράγματα διαφωνώ. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν διαφωνούμε με κάτι, σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας.

Δεν μου αρέσει να με υποτιμούν. Δεν μου αρέσει να κυνηγάω από πίσω κάποιον παίκτη ριάλιτι και να τον παρακαλάω να μου κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει. Στο αεροδρόμιο στριμώχνονταν οι δημοσιογράφοι και παρακαλούσαν, ενώ τους παίκτες τους φυγάδευαν λες και ήρθε ο Brad Pit», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και κατέληξε: «Είχα ενημερωθεί για το βίντεο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Δεν διάβασαν το κείμενό μου. Δεν έχω να βρω τίποτα γιατί δεν είχα χάσει τίποτα με την κυρία Παπαδοπούλου».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Φραγκάκη: Απούσα ξανά από το «Open Weekend» – Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη για την υγεία της

 Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση Άλεξ: «Μετά εγώ ήμουν η φαντασιόπληκτη»

 Ρούλα Κορομηλά για «Κιβωτό»: «Πήγαινα σε καθημερινή βάση και φρόντιζα τα βρέφη»

Keywords
Τυχαία Θέματα