Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε σε κλάματα ο πυροσβέστης ξάδερφός του – «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»

Εφιαλτικά είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τη Ρόδο με τη μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει και καίει ολόκληρο το νησί. Πυροσβέστες, εναέριες δυνάμεις, εθελοντές και κάτοικοι δίνουν μάχη με τις φλόγες προκειμένου να σώσουν ό,τιδήποτε αν σώζεται.

Ο Τριαντάφυλλος μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram αποκάλυψε πως ο ξάδερφός του, που είναι πυροσβέστης, παλεύει με τις φλόγες ώστε να σώσει το χωριό του και την περιουσία της

οικογένειας αλλά και των συμπολιτών του. Ο ίδιος βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του «Καλοκαίρι yes» και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που βιώνει το νησί, ξεσπώντας σε κλάματα.

Τριαντάφυλλος: Ο ξάδερφός του μιλάει για την πύρινη κόλαση στη Ρόδο

«Δίνουμε κάθε λεπτό μάχη κι εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο τους εθελοντές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφούς μου… Το μέτωπο στο χωριό είναι εντάξει. Στο Ασκληπιείο υπάρχει πρόβλημα, το μέτωπο είναι τεράστιο. Δεν είναι εύκολο και για την πυροσβεστική.

Πού να πρωτοπάει; Οι πυροσβέστες δίνουν την ζωή τους κάθε μέρα. Δεν πάνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι. Έχει ακόμα ισχυρούς ανέμους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και σε όλο τον κόσμο. Έχουμε γίνει ένα.

Με τη φωτιά δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Είμαι άυπνος από το Σάββατο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συναδέλφους κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες από το σπίτι μας», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε άρον άρον στη Ρόδο – Το μήνυμα για βοήθεια

 Τριαντάφυλλος: Ο ξάδερφός του πάλεψε με τις φλόγες στη Ρόδο – Φωτογραφία

 Μαρία Μενούνος: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα