Δημήτρης Οικονόμου -Άκης Παυλόπουλος: Η επική απάντηση στην εκπομπή της Καινούργιου για το… parking στον ΣΚΑΪ

Το πρωί της Πέμπτης(8/12), ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως ο Άκης Παυλόπουλος δεν έχει θέση parking στον χώρο στάθμευσης στον ΣΚΑΪ, ενώ από την άλλη, ο συμπαρουσιαστής του, Δημήτρης Οικονόμου παρκάρει κανονικά το αυτοκίνητό του στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα σατιρίστηκε και από τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», ενώ σήμερα το πρωί (9/12) ήρθε και απάντηση από τους δύο παρουσιαστές

της εκπομπής «Σήμερα».

«Δεν θα ξεκινήσουμε έτσι εύκολα. Γιατί δεν με αφήνεις να παρκάρω;», ρώτησε κάποια στιγμής ο Άκης Παυλόπουλος τον συνάδελφό του.

Τότε, ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε με χιούμορ: «Τι έχουμε τώρα, τι χρονιά έχουμε; Το 2035 θα παρκάρεις μέσα. Εγώ που είμαι εδώ από το 2009-10, πάρκαρα το 2022. Εσύ πότε θα παρκάρεις; Είναι πάρα πολύ απλό. Το πάρκινγκ εδώ, αν δεις, έχει 10 αυτοκίνητα μέσα, τα 9 είναι του Αλαφούζου και το δικό μου, αυτά είναι. Όταν βγάλει ένα, θα μπεις και εσύ μετά από 10 χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κόκλας: «Έχω κάνει δύο γάμους και 5, 6 σχέσεις -Δεν είναι εύκολο να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο»

Αλέξης Παππάς: Ξεκαθαρίζει για την αποχώρησή του από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» -Η απάντηση στις δηλώσεις του Μαυρικίου

Γιώργος Κιμούλης: Ένταση στο «Πρωινό μας» για τις διαδηλώσεις έξω από το θέατρο όπου έκανε πρεμιέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα