Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει και έχει τελειώσει»

Έντονα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς φαίνεται πως «γκρίζα» σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρουσιαστής του ANT1 πέταξε μια «μπηχτή» στον αέρα της εκπομπής του αναφερόμενος σε πρώην συνεργάτη του, τον οποίον έχει ευεργετήσει και τώρα αυτός στράφηκε εναντίον του. Ο ίδιος δεν είπε όνομα, ωστόσο αυτός που ήρθε στο μυαλό όλων είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς είχε γράψει ένα καυστικό κείμενο

στο site που εργάζεται για το περιβόητο θέμα με τη γυναίκα που εμφανίστηκε πρόσφατα στο «Πρωινό» και παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Σήμερα (8/10), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Όποιος θέλει να μου πει κακό, να πει το όνομά μου και να μου το πει στα μούτρα για να απαντήσω κι εγώ και να κάνω τις ενέργειες που πρέπει. Δεν πρόκειται να πέσω στη λούμπα να σηκώσω κανένα γάντι που δεν έχει πεταχτεί προς την κατεύθυνσή μου. Έχω μάθει ό,τι θέλω να το λέω, όποιος θέλει να το πει να πει όνομα, είναι σημαντικό το όνομα για πάρα πολλούς λόγους. Για να ξέρουμε ποιον εννοεί ο καθένας και αυτός που τον εννοεί να απαντήσει με τρόπο που αρμόζει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Γιατί να κάτσω να σχολιάσω υπονοούμενα; Αν θες να με ρωτήσεις για τον Γιώργο για να το λήξουμε σιγά σιγά… Φυσικά και χρωστώ ευχαριστώ στον Γιώργο, αλλά η επαγγελματική μας σχέση ήταν δούναι και λαβείν. Νομίζω ότι εκατέρωθεν δώσαμε πράγματα. Φυσικά ευχαριστώ τον Γιώργο και όλους μου τους συνεργάτες, ειδικά αυτούς με αυτούς που κάναμε όμορφα πράγματα όπως ήταν εκείνο το πρωινό. Και στη Φαίη».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Για τον Γιώργο δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα. Αυτό έχει τελειώσει από πέρυσι. Ό,τι κριτική ασκώ είναι επί επαγγελματικής βάσης. Δεν μιλώ επί προσωπικού, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, έχω μπλοκάρει, έχει τελειώσει από πέρυσι. Όχι τώρα. Έχει τελειώσει το θέμα. Για τον Λιάγκα ως επαγγελματία της τηλεόρασης φυσικά θα γράφω και θα λέω επί επαγγελματικής βάσης ό,τι γουστάρω, εφόσον το κάνω πάντα με ευπρέπεια και επιχειρηματολογώντας».

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μιχαλάκη: «Το παιδί ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ με τον σύζυγό μου»

Πονοκέφαλος για τους καταναλωτές η ακρίβεια – Σαρωτικοί οι έλεγχοι στην αγορά

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η Ελένη Μενεγάκη θα έπρεπε να πληρώνεται γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα