Δημήτρης Σκουλός: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ονειρική βάφτιση της κόρης του

Την 13 μηνών κόρη του βάφτισαν την Κυριακή 4/9 ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του, Τζέλα.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», η βάφτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του, στην Κόρινθο και η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Θεοδώρα, από τη μητέρα του. Ωστόσο, θα την φωνάζουν «Ρέα».

«Την κόρη μου θα την πούμε Θεοδώρα, από το όνομα της μητέρας μου. Εννοείται θα δω το GNTM, είναι αγαπημένο πρόγραμμα. Τα παιδιά είναι φίλοι μου. Η Βίκυ είναι Βίκυ, είναι πολύ ωραία που επέστρεψε. Ο Τάσος

Σοφρωνίου είναι φίλος μου. Ο Γιώργος Καράβας είναι και αυτός φίλους μου. Να σκίσουν τα παιδιά», δήλωσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, σχολιάζοντας παράλληλα την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο ριάλιτι μόδας.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με 60 καλεσμένους, ενώ πριν από μερικές ώρες ο Δημήτρης Σκουλός έδωσε στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media μια γεύση από τη διακόσμηση της βάφτισης της μικρής του πριγκίπισσας.

View this post on Instagram

A post shared by skoulos (@skoulos)

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε πως στη βάφτιση της Ρέας επικράτησε το ροζ και το γαλάζιο, αλλά και ένα εντυπωσιακό candy bar με cup cakes, μπισκότα, κουφέτα και σπιτική λεμονάδα. Ο στολισμός είχε ροζ ορτανσίες, λευκές παιόνιες, κισσούς και μπλε ορχιδέες.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του έχουν ακόμη μία κόρη, τη Μάιρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η καινούργια συνεργάτιδά της για τη σεζόν

Τριαντάφυλλος: Η απάντηση για τη συμμετοχή στο «All Star Survivor» – «Παίζει ρόλο και το οικονομικό…»

Αργυρός – Ρουβάς, Καρράς – Πάολα κι όσα άλλα σχήματα θα δούμε τον φετινό χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα