Δώρα Χρυσικού: «Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη Φωτεινή Λασπά, όπου -μεταξύ άλλων- έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον σύντροφό της.

Όσα είπε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Την ασθένεια την αντιμετώπισα με υπερβολική δύναμη. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, νομίζω ότι εμένα τώρα με έχει βρει η συνειδητότητα του τι πέρασα. Τώρα μου βγαίνει η θλίψη,

το «γιατί;», ο θυμός.

Η αλήθεια είναι ότι ζω ανά τρίμηνο και κάθε φορά νιώθω ότι παίρνω μια επέκταση ζωής. Παλεύω πάρα πολύ με τον φόβο, άλλοτε νικάω εγώ, άλλοτε όμως νικάει ο φόβος», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον σύντροφό της, η Δώρα Χρυσικού είπε: «Δεν πιστεύω ούτε στο ποτέ, ούτε στο για πάντα. Πιστεύω ότι κερδίζουμε μικρές στιγμές απλώς για όσο μπορώ να είμαι γερή και για όσο αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο, τον σύντροφό μου, και όσο με αγαπάει κι αυτός φυσικά. Βαδίζουμε στο μαζί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα