Δώρα Τσαμπάζη: Το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – Οι φωτογραφίες στη θάλασσα με τα παιδιά της

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για τη Δώρα Τσαμπάζη, καθώς είναι το πρώτο που περνάει χωρίς τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο μετά από μάχη που έδωσε με μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Οι τελευταίοι μήνες μπορεί να ήταν πολύ δύσκολοι για τη Δώρα Τσαμπάζη, όμως ουδέποτε το έβαλε κάτω, αφού έπρεπε να είναι δυνατή για τα δύο παιδιά τους, τα οποία αποτελούν τη μοναδική προτεραιότητά της. Οι τρεις τους είναι

αχώριστοι και χαίρονται τον χρόνο που περνούν μαζί.

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της, όπως γνωστοποίησε η Δώρα Τσαμπάζη μέσα από τα social media. Μαμά και παιδιά κάνουν τα μπάνια τους στη θάλασσα και παίζουν εντός και εκτός νερού. Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, η δημοσιογράφος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

«Είναι αυτά τα απογεύματα με την πετσέτα στην άμμο, όπως μας είχαν εμάς οι γονείς μας στην παραλία. Η θάλασσα ήρεμη, ζεστή. Ο ήλιος ετοιμάζεται να κρυφτεί, όπως ο Γιώργος στην αγκαλιά μου. Στερνοπουλάκι μου, γλυκό μου πλασματάκι», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στην ανάρτησή της.

Λίγες ημέρες πριν, η Δώρα Τσαμπάζη είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ακόμα μία φωτογραφία με τα παιδιά της από τη θάλασσα, σημειώνοντας: «Είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, είμαστε δυνατοί, είμαστε αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

Διαβάστε ακόμα:

 Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Φοίβη και ο Γιαννάκης συναντήθηκαν 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

 «Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του, τον αγαπούσε πολύ»

 Θοδωρής Φέρρης: «Έβλεπα ότι δεν γελάω πολύ, ότι δεν χαίρομαι τη ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα