Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ δραστήρια στα social media, δημοσιεύοντας σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο είτε από τη δουλειά είτε από το σπίτι μαζί με τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. Η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά γίνεται τον ελεύθερο χρόνο μαζί τους και να καταπιάνονται με πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Το βράδυ της Παρασκευής 9/12, η Δούκισσα Νομικού

ζήτησε από τους followers της να τής θέσουν μερικά ερωτήματα προκειμένου να λύσει τις απορίες τους. Ανάμεσα, λοιπόν, στις ερωτήσεις που έλαβε, υπήρχε και μία που αφορούσε στη βάφτιση των παιδιών της. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει στο παρελθόν πως επρόκειτο τα παιδιά να βαφτιστούν μαζί, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει πότε θα συμβεί αυτό.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να απαντήσει για το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να πει κάτι αλλά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια μας έδειξε τις μπομπονιέρες της βάφτισης, που ήταν ένα λευκό κουτάκι σε σχήμα καρδιάς με μπλε και κίτρινες βούλες.

Να θυμίσουμε, πως τα παιδιά της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη γεννήθηκαν με 1,5 χρόνο διαφορά, καθώς τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στη Ζωή ο Σάββας ενώ τον Σεπτέμβριο του 2019 η Αναστασία.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Καϊλή: Βρέθηκαν σακούλες με χρήματα στο σπίτι της

 Σασμός: Η Στέλλα στο πλευρό της Αργυρώς στη διαμάχη για το παιδί – Ο Σταύρος φτάνει στα άκρα

 Συγκινημένη η Αγγελική Νικολούλη για τον Άλεξ: «Έμεινε το χειροκρότημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα