Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά! Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Την πιο όμορφη ανακοίνωση έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά στους διαδικτυακούς φίλους της, αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος! Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες, στις οποίες μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ σε μία από αυτές κρατάει στο χέρι της το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Η Γιούλικα Σκαφιδά συνόδευσε την ανάρτηση με μια συγκινητική λεζάντα, αναφέροντας πως η λέξη «ελπίδα» είναι εκείνη που την «πλημμυρίζει» αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε στη χώρα μας και την κάνει να ονειρεύεται με αισιοδοξία το μέλλον με το

παιδί της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι κατάφερε να προστατέψει το μυστικό της μέχρι η κοιλίτσα της να το «προδώσει».

Όσα έγραψε η Γούλικα Σκαφιδά στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος πολλά πρόσωπα της showbiz έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους. Ανάμεσά τους η Ευγενία Δημητροπούλου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Ελένη Βαΐτσου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Κορινθίου, η Βίκυ Βολιώτη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Κρίση στον γάμο τους;

Δανάη Μπάρκα: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά της – «Στα εύκολα και στα δύσκολα»

 Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές από τον Κώστα Τσουρό μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα