Ειρήνη Μερκούρη: «Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και χαίρομαι γι’ αυτό»

Η Ειρήνη Μερκούρη επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο J2US, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο και με την Panik Records προκειμένου να κυκλοφορήσει καινούργια τραγούδια.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα και μίλησε για την αποχή από το τραγούδι και την επιστροφή της, για τη συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την καταγωγή της.

«Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US

2,5 χρόνια πριν, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ήρθε η στιγμή, όταν υπέγραψα στην Panik. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Με τον άνδρα μου περνάμε καταληπτικά. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού», σχολίασε η Ειρήνη Μερκούρη σχετικά με το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στο τραγούδι.

Όσον αφορά στον γάμο της και την επιλογή να κάνει θρησκευτικό γάμο, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Σε καμία περίπτωση. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη. Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τις δύο πλευρές. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό».

Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην πρώτη συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο: «Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνης Ρέμος, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε».

Τέλος, η Ειρήνη Μερκούρη δήλωσε πως είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο».

Διαβάστε ακόμα:

 Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος σε περιορίζει, ο δικός μου κράτησε 9 μήνες»

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

 «Σπαρτιάτες»: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους εάν αποδειχτεί σχέση με τον Κασιδιάρη;

Keywords
Τυχαία Θέματα