Έκπληξη! Παρουσιάστρια του MEGA έγκυος στο πρώτο παιδί της!

Την πιο όμορφη και γλυκιά έκπληξη επιφύλασσε η Σοφία Αλατζά στους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η παρουσιάστρια του MEGA πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Σοφία Αλατζά, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλία. Η οικοδέσποινα του «Super Μπάλα» ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και κρατώντας

τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Σοφία Αλατζά είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας… Θα γίνω ΜΑΜΑ! Σε ευχαριστώ Θεέ μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου. Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Αλατζά στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ꜱᴏꜰɪᴀ ᴀʟᴀᴛᴢᴀ (@sofia_alatza)

Η Σοφία Αλατζά τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον Μάνο Χατζάκη και έτσι σύντομα αυτή θα επισφραγιστεί με τον ερχομό του μωρού τους.

Ο σύντροφος της παρουσιάστριας είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου, διαθέτοντας τη δική του επιχείρηση στην Κρήτη.

Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα:

 Πτώση Canadair στην Κάρυστο κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης – Αγνοούνται οι δύο πιλότοι

 Μαρέβα Μητσοτάκη σε Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες»

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα