Εκτός από το make up και το μανικιούρ της Meghan Markle ήταν συμβολικό! Δείτε τι ακριβώς εννοούμε

H Meghan Markle και ο πρίγκιπάς της έδωσαν συνέντευξη στην Oprah και μίλησαν για όλα τα δράματα που έζησε η πρώην ηθοποιός, στο Παλάτι.

Ένα βήμα πριν την αυτοκτονία έφτασε ενώ η Kate την έκανε να κλάψει λίγες μέρες πριν από τον γάμο της. Ζούσε ένα δράμα και ο αγαπημένος της αποφάσισε να τη σώσει.

Πήραν το μικρό τους Archie και πήγαν να ζήσουν στην California, μακριά απ’ όλα κι απ’ όλους. Εκεί που δεν υπάρχει ρατσισμός και το χρώμα στο δέρμα

των παιδιών τους δεν θεωρείται ταμπού. 

Αμέσως μετά τη συνέντευξη τα social media πήραν φωτιά. Πόσο στοιχίζει το Armani φόρεμα που επίλεξε η Meghan. Ήταν πράγματι της Diana το βραχιόλι που φορούσε;

Ήταν ένα φόρος τιμής στην πεθερά της το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών;

Οι απορίες πολλές και οι Royal experts προσπάθησαν να εξηγήσουν τα πάντα και να αποκαλύψουν τους συμβολισμούς που έκρυβε η εμφάνισή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Όσον αφορά στο beauty look, πράγματι θύμιζε το αντίστοιχο της Lady D στην ιστορική συνέντευξη όπου αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο της με τον Κάρολο.

Και οι δυο τους τόνισαν το βλέμμα με ένα δραματικό τρόπο, ένα μυστικό που δίνει στο βλέμμα μια θλιμμένη όψη. Η Meghan και ο προσωπικός της make up artist αποφάσισαν να δώσουν μια δραματική πινελιά και το πέτυχαν.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη λεπτομέρεια που κρύβει μήνυμα προς την Βασίλισσα. Η Markle υιοθέτησε ένα παστέλ ροζ μανικιούρ. Λέγεται πως χρησιμοποίησε το αγαπημένο βερνίκι του της Ελισάβετ που είναι το Essie Ballet Slippers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Είναι το μοναδικό που επιτρέπεται να φορούν τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας και η Meghan ήθελε με αυτό τον τρόπο να δείξει πως ακολουθεί τις επιθυμίες της Μεγαλειότατης ακόμη και τώρα που είναι πλέον μακριά. Και παράλληλα να δηλώσει το σεβασμό και την αγάπη της σ’ εκείνη. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Mascara: 4 ολοκαίνουργιες για να επιλέξετε εκείνη που θα σας χαρίσει το ωραιότερο βλέμμα!

Honey skin: Είναι το νέο trend περιποίησης και δεν θα χρειαστείτε μέλι για να το πετύχετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα