Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Σχολιάζουν τις φήμες που θέλουν την Κορινθίου στο «Breakfast@star»

Την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη στο «Breakfast@star» την επόμενη σεζόν, πρόβαλαν και σχολίασαν στην πρωινή εκπομπή του Star.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα της Μαρίας Κορινθίου για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο το Star έχει τοποθετηθεί δημόσια, διαψεύδοντας τα σενάρια που τη θέλουν να αντικαθιστά την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Ο

δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μίχος ανέφερε πως έκανε ρεπορτάζ και οι πληροφορίες του λένε ότι οι συγκεκριμένες φήμες διαρρέουν από το ίδιο το περιβάλλον της Μαρίας Κορινθίου και πως δεν υπάρχει κάποια κρούση από το Star.

«Πάνω από το πτώμα μου Μαρία Κορινθίου», είπε χιουμοριστικά η Ελένη Χατζίδου, με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια. Και έπειτα, πρόσθεσε:  «Εγώ το κανάλι μου πιστεύω και την διάψευση που έχει κάνει το κανάλι. Κι εκεί στηρίζομαι. Αλλά το ακούω αυτό από τον κύκλο της».

Από την άλλη, ο Ετεοκλής Παύλου αρκέστηκε να δηλώσει: «Εγώ ζορίζομαι και στενοχωριέμαι με όλα αυτά. Δεν ξέρω. Είναι και κρίμα. Άσε με τώρα, δεν μπορώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Για πρώτη φορά μαζί σε live της – Βίντεο

 Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Χείμαρρος» στην πρώτη ανάρτηση μετά το «Survivor All Star»

 Ελευθερία Ελευθερίου για Μάριο Πρίαμο: «Λειτουργεί διπλωματικά, δεν βλέπει τίποτα συναισθηματικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα