Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διανύουν μια πολύ τρυφερή περίοδο στη ζωή τους, καθώς βρίσκονται εν αναμονή του πελαργού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά στις αρχές του 2023 και ανυπομονούν!

Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Φουρέιρα έχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην εγκυμοσύνη της και στο νέο κεφάλαιο που πρόκειται να ανοιχτεί σύντομα στη ζωή της. Μπορεί να υπήρχε έντονη φημολογία ότι η τραγουδίστρια είναι έγκυος από το καλοκαίρι,

όμως το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαίωσε το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από περίπου έναν μήνα.

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όπως φαίνεται από τις συχνές αναρτήσεις της στα social media, όμως κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της. Όσον αφορά στο φύλο αυτού, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής δεν έχουν προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στην πρώτη κοινή εμφάνισή τους μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι βρέθηκε σε κατάστημα των νοτίων προαστίων και έκανε τις αγορές του. Η τραγουδίστρια φορούσε total black σύνολο, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να τραβάει τα βλέμματα.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Τριαντάφυλλος για τη βαφτιστήρα του: «Μεγαλώνεις ένα παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;»

 Έλενα Χριστοπούλου: «Ο Κώστας Φραγκολιάς είχε πει ότι δεν του αρέσει τίποτα επάνω μου»

 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πέντε νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα