Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η αδελφή της, Ιωάννα, με τον 4,5 μηνών γιο της

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν από 4,5 μήνες η Ελένη Φουρέιρα και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας! Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, που είναι καρπός του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Από τότε που γέννησε τον μικρό πρίγκιπά της, η Ελένη Φουρέιρα έχει μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες του με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ενώ χτες (25/6) προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση και η αδελφή της, Ιωάννα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Φουρέιρα
στα social media

Συγκεκριμένα, η αδελφή της τραγουδίστριας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά τρυφερά το χέρι του μπέμπη και πάνω στο story έγραψε: «Η μικρή μου αγάπη».

Η Ιωάννα που είναι και η ίδια μαμά, καμαρώνει για τον ανιψιό της. Η αδελφή της τραγουδίστριας μοιράζεται πολλές φορές στιγμές με τα παιδιά της στο Instagram, ενώ σε παλιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει για τις δυσκολίες της μητρότητας.

«Μερικές φορές το να είσαι μαμά σημαίνει απλά πως θα είσαι κουρασμένη. Η μητρότητα συνεπάγεται να κάνεις πράγματα τα οποία κανείς δεν βλέπει, απλά μαγικά γίνονται. Καθαρίζεις, μαγειρεύεις, συγυρίζεις τα παιχνίδια τους, πλένεις, σιδερώνεις, τακτοποιείς, πλένεις τοίχους που ζωγραφίστηκαν ενώ προσπαθείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, καθαρίζεις λερωμένα μουτράκια, καθαρίζεις την κουζίνα, το μπάνιο και ολόκληρο το σπίτι, τρέχεις να πας στη δουλειά, γυρίζεις από τη δουλειά, δουλεύεις και στο σπίτι.

Είσαι μαμά! Η μητρότητα είναι ένα γενναίο ταξίδι. Ναι γενναίο, γιατί χρειάζεται θάρρος για να μεγαλώσεις ώριμα και ανεξάρτητα παιδιά, να τους δώσεις τα πάντα, να τα αγαπάς με όλη σου την ψυχή, ακόμη και όταν σε τρελαίνουν. Γιατί όλα αυτά εσύ τα κάνεις. Ακόμα και εκείνες τις κουραστικές μέρες, πάλι τα κάνεις όλα…. και τα κάνεις άψογα !!! #μαμα», είχε γράφει η αδελφή της τραγουδίστριας στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Ξεκούκης: «Κάθε πρωί λέω στον καθρέφτη “Φτου σου αγόρι μου, είσαι πιο όμορφος κι από τον Φραγκολιά”»

Η θερμή αγκαλιά της Ντόρας Μπακογιάννη στη Μαρέβα Μητσοτάκη -Τα λόγια που της είπε

Dragons’ Den: Επιστρέφει στον ANT1 με νέους επενδυτές -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα