Ελένη Φουρέιρα: Στα γυρίσματα του video clip με τον έξι μηνών γιο της

Η Ελενη Φουρέιρα συναρπάζει με το music video για το νέο της hit «Κόλλημα», στο οποίο συνεργάζεται με τον Display. Το «εκρηκτικό» single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο video, που σκηνοθέτησε

ο Γιάννης Δημολίτσας.

Με fashion-statement εμφανίσεις, μοναδικές χορογραφίες και την απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, το «Κόλλημα» γίνεται ένα υπερθέαμα που τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Το «Κόλλημα», που κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού, έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα και απόλυτο viral στα social media.

Στο βίντεο που έχει ανέβει στο επίσημα κανάλι της Panik Records στο Youtube βλέπουμε την τραγουδίστρια να προετοιμάζεται μαζί με τους συνεργάτες της, ενώ το «παρών» στα γυρίσματα έδωσε και ο γιος της. Η Ελένη Φουρέιρα δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τον μοναχογιό της και είναι μια δραστήρια μητέρα.

Η ίδια έχει δει τους τελευταίους έξι μήνες τη ζωή της να αλλάζει εντελώς, αφού ο γιος της έχει μονοπωλήσει την προσοχή και το ενδιαφέρον της. Ο μικρός Μποτία αποτελεί πλέον τη μοναδική προτεραιότητα στη ζωή των γονιών του.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Ασημάκη: Όταν μιλούσε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Έκανα μεταγγίσεις ανά 14 μέρες»

 Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει βάλει η Χριστοπούλου να κάνει το πιόνι»

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το καινούργιο και πρωτότυπο τατουάζ της!

Keywords
Τυχαία Θέματα