Πάνος Μουζουράκης για τη νεογέννητη κόρη του: «Την κάνω μπάνιο και αλλάζω πάνες»

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς που απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες ζωής του μωρού του! Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του και φαρμακοποιός, Μαριλού Κόζαρη, κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, ο ερχομός της οποίας μοίρασε χαμόγελα σε όλη την οικογένεια.

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και περιέγραψε τις πρώτες εβδομάδες με την κόρη του. Ο ίδιος μπορεί να συνεχίζει τις συναυλίες, ενώ, παράλληλα, προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του, ωστόσο

φροντίζει να έχει χρόνο για την κόρη του.

Ο Πάνος Μουζουράκης για τον ερχομό της κόρης του

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, εξομολογήθηκε πως και αλλάζει πάνες και κάνει μπάνιο την κόρη του, όμως ο σημαντικότερος ρόλος του είναι να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του και να τη στηρίζει. Ειδικότερα, ο Πάνος Μουζουράκης είπε:

«Οι πατεράδες το συνειδητοποιούμε αργότερα και σταδιακά αλλά υπάρχει κάποια γενική αίσθηση ότι πρέπει να αναλάβεις κάποια ευθύνη. Αυτό που βιώνεται εσείς από ένα πλάσμα που έχει βγει από μέσα σας και θηλάζει δεν υπάρχει».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Προσπαθώ να είμαι υποστηρικτικός και νομίζω ότι δουλειά του μπαμπά είναι να στηρίζει τη μαμά περισσότερο, όχι ότι δεν την αλλάζω και δεν την κάνω μπάνιο.

Το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να υπερηφανευτώ γι’ αυτό. Είναι 87% και 13% για εμένα. Αισθάνομαι χαρούμενος όταν κοιμάται, ανασφαλής όταν δεν κοιμάται αλλά προσπαθώ να βρω τον κώδικα επικοινωνίας».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Ασημάκη: Όταν μιλούσε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Έκανα μεταγγίσεις ανά 14 μέρες»

 Λάκης Γαβαλάς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Την έχει βάλει η Χριστοπούλου να κάνει το πιόνι»

 Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το καινούργιο και πρωτότυπο τατουάζ της!

Keywords
Τυχαία Θέματα