Ελένη Ράντου: Γιόρτασαν τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μαζί με την κόρη τους

Πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και οι λόγοι είναι δύο: Από τη μία έχει τα γενέθλιά του και από την άλλη δίνει συναυλία στη Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια καριέρας. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν, λοιπόν, η Ελένη Ράντου και η κόρη τους, Νικολέτα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει συμπληρώσει μισό αιώνα ενασχόλησης με το τραγούδι και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει από το κάνει συναυλίες και

να συναντηθεί ξανά με τους θαυμαστές του, δηλαδή εκείνους που αγάπησαν τα τραγούδια του και τον οδήγησαν στην κορυφή.

Η Ελένη Ράντου είναι πολύ υποστηρικτική με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου όλα αυτά τα χρόνια που συμπορεύονται στη ζωή. Άλλωστε, η ίδια αποτελεί τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Συνεπώς, δεν γινόταν να απουσιάζει από τις επετειακές συναυλίες του τραγουδιστή, που σίγουρα αποτελούν ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα του.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή, λοιπόν, όλοι μαζί έβγαλαν μια οικογενειακή φωτογραφία, με την Ελένη Ράντου να την ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram και να εύχεται δημόσια στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του. Παρούσα ήταν και η μοναχοκόρη τους, στην οποία έχουν και οι δύο μεγάλη αδυναμία.

Η Ελένη Ράντου μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους

«Happy family birthday!!! Oικογενειακά – Συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Συγκινεί το μήνυμα για τον θάνατο του μπαμπά της – «Δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα»

 Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γονείς του τον καμάρωσαν στη συναυλία του – Φωτογραφίες

 Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήμουν αυτοκαταστροφικό παιδί, κάνω 23 χρόνια ψυχανάλυση»

Keywords
Τυχαία Θέματα