Μανώλης Θεοδωράκης: Ο «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μιλά για την ενασχόλησή του με τα drag shows – «Φοβήθηκα, όμως το έκανα»

O Μανώλης Θεοδωράκης, ο οποίος υποδύθηκε τον «Φοίβο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την επιτυχημένη drag queen Mary Sunshine.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με τα drag shows, ενώ παράλληλα μίλησε για την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Όσα
δήλωσε ο Μανώλης Θεοδωράκης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open

«Κάποιος follower με ρώτησε: είσαι ο Φοίβος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”; Είπα ας κάνω ένα βίντεο και λέω: “ναι, είμαι αυτός”. Μέχρι κι εγώ την είχα ξεχάσει τη συμμετοχή μου, γιατί είναι πολλά χρόνια πριν.

Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τότε. Ήμουν ένα παιδί 19 χρονών, ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή και με κάλεσαν να πάω να παίξω στο πρώτο μου σήριαλ. Εννοείται πως ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, όπως κάθε νέο παιδί που ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έτυχε να είναι αυτό το επιτυχημένο σήριαλ», είπε αρχικά ο Μανώλης Θεοδωράακης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποκάλυψε πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με τα drag shows: «Την ευκαιρία να ασχοληθώ με το drag show μου την έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μου λέει: “δεν έρχεσαι να κάνεις drag show στο μαγαζί”; Πήγα με ό,τι είχα, ούτε που ήξερα τι να κάνω. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά βρέθηκα να δουλεύω ως drag queen».

«Η κοινωνία δεν θα ωριμάσει σύντομα δυστυχώς γύρω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά και παιδεία από τους γονείς μας. Χρειάστηκε να κυκλοφορήσω ως drag στα ΜΜΜ, φοβήθηκα, όμως το έκανα με όποιο ρίσκο. Έλεγα: έχω βαφτεί τέλεια, αν θέλουν ας το κάνουν κι αυτοί. Η μητέρα μου μού δίνει παλιά της ρούχα κι εγώ τα μεταποιώ», εξομολογήθηκε στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Μανώλης Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης:

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 ευρώ από αυτό»

Το παρατράβηξε η Kim με το photoshop: Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η πραγματική της μέση

Ευθύμης Ζησάκης: Διακοπές στη Σίφνο με τη σύντροφό του λίγο πριν τον γάμο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα