Ελένη Τσολάκη: Αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από την εκπομπή της -«Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σένα»

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τους αγαπημένους της τηλεθετές, καθώς η εκπομπή «Open Weekend» έριξε αυλαία για φέτος. Ωστόσο, εκτός από το τηλεοπικό κοινό, η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει και την ομάδα της, τονίζοντας ότι με κάποιους μπορεί να μην ξαναβρεθούν.

«Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Αυτή είναι μια αλήθεια γιατί μετά από εδώ ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε, μπορεί με άλλους να τα πούμε στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει

την ομάδα της, ξεκίνησε από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος ακούγεται πως δε θα συνεχίσει και του χρόνου στο κανάλι.

Όσα είπαν Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας στην τελευταία εκπομπή

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά να μην υπάρχει ούτε μισή κηλίδα και μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω, ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», είπε με τη σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τότε η Ελένη Τσολάκη του απάντησε: «Θέλω να πω επειδή είμαστε μαζί 2,5 χρόνια, βάζω πάντα στο μυαλό μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και εκεί που πιστεύουν, ότι πρέπει να πάνε. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σένα. Και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια. Ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για μένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι», δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ακούγεται εδώ και μερικές ημέρες πως θα «μετακομίσει» στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στη θέση του Κώστα Τσουρού.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος: Ξεκαθαρίζει για τη φιλία του με Κατσούλη και Ρουμελιώτη -«Δεν θέλω καμία σχέση»

Συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη: Αυλαία για το Open Weekend -«Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα