Όλγα Κοτλιδά -«My Style Rocks»: «Αφιερώνω τη νίκη στον φύλακα άγγελό μου, τη μητέρα μου, η οποία δεν είναι στη ζωή»

Η Όλγα Κοτλιδά κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της νικήτριας στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks».  αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Emilia Vodos.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και ο δημοσιογράφος ΑΡΤ βρέθηκαν στα παρασκήνια του show μόδας και εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις της διαγωνιζόμενης μετά τη νίκη της στο παιχνίδι.

Όσα δήλωσε η Όλγα Κοτλιδά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το περίμενα πάρα πολύ και το περίμενα από την πρώτη στιγμή. Το ήθελα και πάλεψα για τη νίκη. Δεν

υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο», είπε αρχικά η Όλγα Κοτλίδα.

Και συνέχισε συγκινημένη: «Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον φύλακα άγγελό μου, την μητέρα μου η οποία μου έχει διδάξει να είμαι πολεμίστρια. Δεν είναι στη ζωή και πραγματικά αυτό είναι το γεγονός που με οδήγησε στην Αθήνα και πλέον στη νίκη μου στο “My Style Rocks”».Όλγα Κοτλιδά -Βιογραφικό

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη και είναι 28 ετών. Αφού τελείωσε το σχολείο, η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να σπουδάζει Αρχιτεκτονική, όμως η αγάπη της για την μόδα την έκανε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν και έτσι αποφάσισε να γίνει στυλίστρια. Μάλιστα, η ίδιαέχει ντύσει με τις ιδέες της πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Saske και ο Sigma.

Στο show μόδας του ΣΚΑΪ μπήκε δυναμικά με σκοπό να παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή και στις συμπαίκτριές της το στυλ της, μέσω του οποίου έδειξε μία διαφορετική πλευρά της μόδας.

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο -Οι πρώτες εικόνες

Κλέλια Ρένεση: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα της «Μουρμούρας» -Η τρυφερή αγκαλιά με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Συγκλονίστηκα, θυμάμαι ότι έκλαιγα διαβάζοντάς το»

Keywords
Τυχαία Θέματα