Ελεονώρα Μελέτη: «Αφού ξέρουμε ποια είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση, γιατί οι υπόλοιποι δεν τους ξεσκεπάζουν;»

O Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αναφορά στο «Πρωινό» σε άνθρωπο με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και δήλωσε πως έχει κακό χαρακτήρα.

Ο παρουσιαστής απέφυγε να πει όνομα, ωστόσο αυτός που ήρθε στο μυαλό όλων είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς πρόσφατα είχε γράψει ένα καυστικό κείμενο για το πολυσυζητημένο θέμα με τη γυναίκα που μίλησε  στην εκπομπή του στον ANT1 και παρουσιάστηκε ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Με αφορμή τα όσα είπε ο παρουσιαστής, η Ελεονώρα Μελέτη

εξέφρασε την απορία της στον αέρα του «Mega Καλημέρα» για τον λόγο που δεν ξεσκεπάζονται όσοι έχουν κακή συμπεριφορά στην τηλεόραση.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της στο Mega

«Τελικά παιδιά έχει κακά παιδιά η τηλεόραση; Έλα μέχρι και οι τεχνικοί μας μιλάνε. Ερώτηση. Φεύγοντας στους τίτλους θα βάλω ένα φιτίλι. Αφού υπάρχουν κακά παιδιά και μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ποια είναι, ο κόσμος γιατί τα θεωρεί καλά παιδιά; Όλοι οι υπόλοιποι γιατί δεν τους ξεσκεπάζουν;», αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πολλές φορές έχω βγει έξω στον κόσμο -όλοι ξέρουμε ποιοι και ποιες είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση- και έχω βρει να μου λένε αχ ο τάδε ή η τάδε τι καλό παιδί, τι γλυκιά; Λέω από μέσα μου που να ήξερες. Αχ και βαχ. Με αυτά τα βογγητά θέλω να σας αφήσω» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έμεινε» η Μενεγάκη με τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Λύγισε» για τον θάνατο της μητέρας της -Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη

Σήλια Κριθαριώτη: Το πρόσωπο που ευχαρίστησε δημόσια μετά την επέμβαση

Keywords
Τυχαία Θέματα