Μαρία Αντωνά για Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν νομίζω ότι έχουμε παρεξηγηθεί…»

Τη Μαρία Αντωνά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται στη νέα πρωινή εκπομπή του OPEN αλλά και για τη Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία δεν την πήρε μαζί της στον ANT1.

Η γνωστή δημοσιογράφος απέφυγε να σχολιάσει κάτι για το ανανεωμένο πρωινό του OPEN και αρκέστηκε μόνο να αναφέρει: «Από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από

κάποιον υπεύθυνο του καναλιού ή της παραγωγής, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα δούμε. Σίγουρα, όμως, αν είναι κάτι ευχάριστο με μία ωραία παρέα, γιατί όχι;».

Σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα κι όλο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, η ίδια δήλωσε: «Δε νομίζω ότι έχουμε παρεξηγηθεί. Ίσως ήταν κάτι που αλλιώς μεταφράστηκε, αλλιώς το πήρε ο ένας, αλλιώς ο άλλος. Εμείς είμαστε εξαιρετικά μεταξύ μας».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω ότι με πίκρανε. Μπορεί σαν πρώτη σκέψη να είχα το να δώσω προτεραιότητα σε αυτή την παρέα, που έχουμε υπάρξει μαζί δύο χρόνια και αρκετά δεμένη. Δεν προέκυψε αυτό, προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται».

Τέλος, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου της: «Είμαστε τέλεια, είμαστε υπέροχα. Δεν θα αργήσει πάρα πολύ, θα έρθει πολύ σύντομα. Έχουμε βρει δύο νυφικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δυστυχώς δεν είναι έγκυος»

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι δηλώσεις λίγο πριν τον γάμο -«Κάποιοι παράγοντες μάς πιέζουν πολύ ψυχολογικά»

 Εβελίνα Βαρσάμη: Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη απαντά για την κατάσταση της υγείας του σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα