Ελεονώρα Μελέτη: Η on air απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου -«Δεν θέλω να αναφερθούμε ξανά»

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μέσα από τις δηλώσεις που έκανε για τον Κώστα Τσουρό, είπε μεταξύ άλλων πως «το “Happy Day” είναι πιο πάνω από το “Mega Καλημέρα” και θέλει λίγη προσπάθεια».

Σήμερα 2/1, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε on air στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και σε αυτή του τη δήλωση, τονίζοντας πως δεν θέλει να αναφερθούν ξανά σε εκείνον και τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, για να μην κατηγορηθούν

σαν εκπομπή ότι τους χρησιμοποιούν για να κάνουν τηλεθέαση.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230102115048_Η-Ελεονώρα-Μελέτη-απαντά-στον-Μαυρίκιο-Μαυρικίου.mp4

«Δεν θέλω να αναφερθούμε ξανά εδώ για να μην κατηγορηθούμε ότι πάμε να κάνουμε τηλεθέαση χρησιμοποιώντας τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. Δεν υπάρχει λόγος, υπάρχει κι΄ άλλη θεματολογία.

Επειδή τον άκουσα ότι παρεξηγήθηκε λιγάκι που τον χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τηλεθέαση, θα προτιμούσα μιας και κάνουμε μια ανοιχτή εκπομπή και μια ανοιχτή σύσκεψη, να βάλουμε ένα φρένο. Μόνο όταν είναι απαραίτητο και πάρα πολύ σημαντικό θα αναφερθούμε.

Δεν θέλω να φέρνω σε αμηχανία ανθρώπους και να θεωρούν ότι τους εκμεταλλευόμαστε για την τηλεθέαση. Μου δόθηκε η ευκαιρία και το είπα δυνατά», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

Μελέτης Ηλίας: Το άγνωστο περιστατικό με την κόρη του που τον σόκαρε -«Πήρα το παιδί μου και το τίναζα ανάποδα»

Καίτη Γαρμπή: «Αυτό που έγινε το περίμενα με έναν πιο μεγάλο τίτλο και μια ξεκάθαρη συγγνώμη»

Σοβαρό ατύχημα για πασίγνωστο ηθοποιό -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Keywords
Τυχαία Θέματα