Ελεονώρα Μελέτη: Σαν σήμερα πριν έξι χρόνια έμαθε ότι είναι έγκυος -Η φωτογραφία με την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και σκέψεις της, έκανε σήμερα μια πολύ τρυφερή προσωπική της αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη

ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε σαν σήμερα το 2017, πριν από έξι χρόνια δηλαδή, όταν έμαθε πως είναι έγκυος στην κόρη της.

Αργότερα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία που ποζάρει με την κόρη της, Αλεξάνδρα, από την Πάρο, έξι χρόνια μετά.

Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε διάφορα μηνύματα λόγω του τεστ εγκυμοσύνης που ανέβασε και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ούτε για τεστ κορονοϊού ούτε για νέα εγκυμοσύνη.

«Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, (πολλά νεύρα) και καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά και μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Και βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι», είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια για το πότε έμαθε ότι είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα