Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία της κόρης της με τον πρώην σύζυγό της κι έστειλε τις ευχές της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θέλησε να στείλει τις πρωτοχρονιάτικες ευχές της στους διαδικτυακούς φίλους της λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα, δηλαδή την κόρη της, Μαρία Χάνου, και τον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, και έγραψε:

«Σας αγαπώ τόσο πολύ! Καλή χρόνια σε όλους εύχομαι να χαίρεστε τους ανθρώπους που αγαπάτε να έχετε τύχη αφθονία ταπεινοφροσύνη

και έλκυση τύχης σας εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου!!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet_konstantinidou (@elisavet_konstantinidou_)

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μαζί με την κόρη τους αποτελούν οικογένεια, γεγονός που δεν επηρεάστηκε από το διαζύγιο. Οι δυο τους έχουν εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις τους πως δεν άφησαν τον χωρισμό τους να επηρεάσει το παιδί τους κι έτσι εξακολουθούν να είναι πολύ αγαπημένοι.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε δηλώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν γινόταν να μην συναντηθούμε με τον Ταξιάρχη. Είχαμε σχέση καρμική. Η ανάγκη μου να μην του κάνουμε κακό του παιδιού, να διορθώσω πράγματα πάνω μου προέκυψε από τον χωρισμό. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Ερωτευτήκαμε πάρα πολύ, στα κάγκελα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψε με ποιες κυρίες της showbiz την έχουν μπερδέψει

 Μπρούνο Τσιρίλο: Διακοπές στην Ιταλία με την κόρη του μετά τον χωρισμό

 Κάτια Νικολαϊδου: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα