Ελισάβετ Σπανού ξεσπά για το Survivor: «Ένα τηλεοπτικό προϊόν που μάλλον ξεφτιλίστηκε»

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» σε απευθείας σύνδεση από τη Λήμνο, όπου επιλέγει να περάσει τα τελευταία χρόνια τις διακοπές της, όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το Survivor, μιας και ίδια αποτελεί μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι, μιας και αποτέλεσε την πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των διασήμων, ωστόσο έχει ξεκάθαρη

άποψη, την οποία και μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής του OPEN.

Η Ελισάβετ Σπανού για το Survivor

«Ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο τελικά δεν έχει να αποδώσει και πάρα πολλά τελευταία που μάλλον… ξεφτιλίστηκε και συγγνώμη για την λέξη, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Έχασε κάθε αίγλη αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πλέον και ο κόσμος το έδειξε αυτό, είχαν πέσει αισθητά τα νούμερα. Έτσι δεν είναι;», είπε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού.

Τότε, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και της απάντησε: «Όταν έφυγες, ήμουν από τους παίκτες που στεναχωρέθηκαν που έφυγες από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα ότι μπορεί να δώσεις πράγματα».

Η Ελισάβετ Σπανού συνέχισε τον λόγο της, προσθέτοντας: «Είδαμε πολλούς παίκτες που μετά το Survivor χάθηκαν ή τους έκανε και κακό, μην αναφέρω ονόματα. Είδαμε ανθρώπους που μετά το Survivor πήραν την κάτω βόλτα».

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Δανάη Μιχαλάκη! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο – Οι κόρες τους είναι κούκλες!

 Αθηνά Οικονομάκου: «Με τις κρίσεις πανικού κατάλαβα ότι δεν είχα βρει την ουσία της ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα