Εντυπωσιακή η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»!

Για έκτη τηλεοπτική σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της επέστρεψαν με το «Χαμογέλα και Πάλι» και έτσι κάθε πρωινό του Σαββατοκύριακου θα μας υποδέχονται στο σπίτι τους και θα μεταφέρουν όλα τα νέα της επικαιρότητας αλλά και της showbiz.

Χαμογελαστή, ευδιάθετη και άκρως ανανεωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου

είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν, έχοντας στο πλευρό της τον Παύλο Σταματόπουλο – που πέρα από συνεργάτης είναι και κουμπάρος – και τον Νίκο Συρίγο, οι οποίοι συνεχίσουν κανονικά στις θέσεις τους.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια καλώς όρισε στην παρέα τους τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, που αποτελεί την αντικαταστάτρια της Ελένης Βουλγαράκη.

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

«Καλημέρα! Καλή σεζόν! Χαρούμενοι, μέσα σε αυτά που συμβαίνουν, πρέπει όλα να τα βλέπουμε. Είμαστε μια παρέα μαζί σας, θέλουμε να πίνουμε το Σαββατοκύριακο το πρωί το καφεδάκι μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, για έκτη χρονιά παρέα τα Σαββατοκύριακα και είναι τεράστια η χαρά μας.

Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, έτσι λίγο διαμορφώνεται, γίνονται καινούργια πράγματα. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ.

Παύλος Σταματόπουλος – ακούνητος από τη θέση του – και Νίκος Συρίγος, εσύ είσαι πολύτιμος για την ομάδα μας. Έχουμε μια προσθήκη, ένα φρέσκο και δροσερό κορίτσι. Εδώ είμαστε μια άλλη γενιά και χρειαζόμαστε μια φρεσκάδα που θα μας τη φέρει η Βάλια Χατζηθεοδώρου», ήταν τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα